Om os

Vores mål:

At give dig en retfærdig og præcis beskrivelse af de mest populære datingsider. Vi gør dette ved at skrive anmeldelser, indsamle ærlige meninger og oplevelser på forskellige websteder, tilbyde tips og information om de nyeste datingsider og nyheder, og det bedste er, at vi gør det gratis.

Det ønskede resultat? At vi hjælper dig med at tage en god beslutning om det websted, du gerne vil tilmelde dig.

Hvad gør vi?

Vi abonnerer, bruger og opretter en anmeldelse for hvert websted, der er anført på vores site. Vi arbejder også tæt sammen med datingvirksomhederne selv og forsøger at indsamle oplysninger om betaling og antal brugere. Disse oplysninger er normalt ikke tilgængelige, medmindre du selv gennemgår den lange registreringsproces!

Baseret på ydelse på alle følgende faktorer:

– Egenskaber

– Pålidelighed

– Sikkerhed

– Brugervenlighed

– Hjælp og support

Vi rangerer websteder efter deres gennemsnitlige bedømmelse. Vi beder dig også om at dele dine oplevelser på de forskellige websteder, der er anført og rapportere, når du har problemer eller har succes med vores partnere. Som fællesskab er vi stærkere, og vi kan udnytte denne kollektive viden til at tage de bedste beslutninger for os som enkeltpersoner.

Hvad gør vi ikke?

På trods af den indsats, vi har lagt i dette projekt, kan vi ikke garantere, at du finder nøjagtigt, hvad du leder efter, ved at følge vores anbefalinger. At finde den rigtige partner, ven eller bekendtskab afhænger af flere faktorer, hvoraf der er mange vi ikke kan kontrollere. Vi tilbyder tips og anbefalinger og hjælp. Vi tilbyder ikke løsninger, venner og kærester!

Glædelig og sikker Dating!