Be2


Ved første øjekast

 • ✔️ Over 700.000 aktive medlemmer fra hele verden
 • ✔️ Gratis tilmelding og personlighedstest for alle brugere
 • ✔️ Højt sikkerhedsniveau i forbindelse med personlige data
 • ✔️ Tilgængeligt på alle enheder og operativsystemer
 • ✔️ En af de lavest procentdele af falske profiler
 • ❌ Meget få medlemmer på 55+ år
 • ❌ Få aktive medlemmer har premium medlemskab

Vurdering

9.2/10

En af de mest erfarne spillere i mainstream dating branchen

I mere end et årti, selv før online-dating blev en ting, har Be2 været en af ​​de største og førende platforme. Siden lanceringen har Be2 ekspanderet til mere end 20 forskellige lande i hele verden og har hjulpet tusinder af dets medlemmer med at finde deres ægte match. På nuværende tidspunkt er over 700.000 brugere blevet Be2-medlemmer, der stræber efter at møde deres bedre halvdel, og de har dannet et af de mest alsidige datingfællesskaber derude, når det kommer til alder, hvor de fleste er fra 20 til 45 år og en kønsfordeling af 57% kvinder til 43% mænd.

Så lad os se nærmere på, hvad der gør, at Be2 virkelig skiller sig ud fra lignende datingplatforme, og hvilken slags mennesker den har tiltrukket sig gennem hele sin eksistens.

At blive medlem og sætte dig selv på Be2 kortet

At registrere dig til at blive Be2-medlem tager kun 2 minutter. Du skal bare følge 3 enkle trin:

 • 1. Oplys dit køn og dine præferencer.
 • 2. Angiv din e-mail-adresse, og vælg din adgangskode
 • 3. Bekræft din e-mail for at afslutte din registrering

Husk, at alt ovenstående er 100% gratis for alle brugere!

Når din tilmelding er godkendt, bliver du bedt om at besvare en personlighedstest. Dette er et påkrævet trin under din registreringsproces, og den er godt designet af skaberne af Be2, for at gøre din oplevelse af at komme i gang hurtig og nem! For at være helt ærlig, gør det også meget mere end det. Lad mig komme lidt mere ind på det.

Denne test involverer spørgsmål om din karakter, opfattelse af flere ting og alle de ingredienser, der danner din ideelle match. Naturligvis videregives al denne personlige information ikke til andre medlemmer. Spørgsmålene kræver ingen specielle færdigheder for dig at besvare, da langt de fleste af dem kommer i form af at vælge, om du er “mere det ene eller det andet” på en skala fra 1-5. Når du er færdig med testen, gemmer Be2 dine resultater, og de vil blive grundlaget for din matchanbefaling i henhold til hvor kompatible dine svar var i forhold til et andet medlems svar! Hvis du spørger mig, er dette kernen i matchmaking, og Be2 har helt fanget den. Du har bogstaveligt talt et enormt potentiale til at møde din perfekte match gennem deres veludformede algoritme!

Design, brugervenlighed og funktioner: Hold det enkelt og effektivt

Udviklingsteamet bag Be2 har formået at skabe en online dating portal som er enkel og virkelig nem at bruge. Da det ikke indebærer nogen “ekstra specielle”, uinteressante elementer, har siden intet rod, og den er nemt at navigere igennem. Alt er der, hvor det skal være, så selv dem, der er langt fra at kalde sig selv “tech-mestere”, kan nyde en glidende brugeroplevelse.

Bemærk, at Be2 er kompatibel til brug på tværs af alle forskellige enheder og operativsystemer. Miljøet forbliver lige så glidende og underholdende, mens du bruger den mobile version, og det hjælper naturligvis alt sammen med at hjælpe hvert enkelt medlem med at opnå det, de kom for i første omgang. Hvad er det? Hjælp dem med at finde deres ene, ægte kærlige partner.

Når det kommer til funktioner og funktionaliteter, som du kan bruge som et gratis medlem, er der ingen ubehagelige overraskelser her. Du får:

 • 1. Standard personlig søgning med forskellige filtre, der hjælper dig manuelt med at finde din perfekte match
 • 2. Kompatibilitetsresultat på Matchanbefalinger baseret på den personlighedstest, vi talte om
 • 3. Opdatere automatisk hver 24 timer denne liste over matchforslag
 • 4. Gennemse andre profiler for at få en fornemmelse af, hvem der også søger efter kærlighed i Be2
 • 5. Billede upload og oprettelse af dit eget fotogalleri

Jeg tror ikke, jeg kan fremhæve nok, hvor meget du skal være opmærksom på den kompatibilitetsbaserede, automatiske matchmaking. Der har været utallige rapporter fra brugere om, at det overgår forventningerne, og at det faktisk var udgangspunktet for et stort antal romantiske historier, der startede her, på Be2.

Overholdelse af privatlivets fred og databeskyttelse er nøglen til en 100% sikker datingside

For at skabe en vellykket datingside skal man, bortset fra at have en sofistikeret algoritme og en godt designet personlighedstest, sørge for, at brugerne føler sig trygge, mens de bruger den. Brugere har en tendens til at tage det for givet, men det kræver en stor indsats for at nå et højt niveau af websikkerhed. Heldigvis er Be2-teamet meget bekendt med dette koncept og arbejder virkelig hårdt på det. Udover de nyeste krypteringsprotokoller, og at den også er 100% kompatibel med personoplysningspolitikkerne, vil jeg fokusere på 2 nøglepunkter, der virkelig får Be2 til at skille sig ud:

1. Medlemmer vælger selv hvilke personlige oplysninger og fotos, der udgør deres profiler. Du opfordres til kun at lade de medlemmer du matcher med, lære dig bedre at kende. Tip: Klik på “Flere detaljer om matching” for at få en mere detaljeret graf over dine matchende punkter med et specifikt medlem.

2. Nogle kilder siger, at Be2 har over 20 millioner brugere på verdensplan. På Be2s hjemmeside er det imidlertid klart, at platformen har over 760.000 singler. Hvorfor det? Fordi Be2-skaberne renser konstant deres medlemsbase – fjerner inaktive og mistænkelige profiler. På den måde er de eneste medlemmer tilbage, dem som faktisk er aktive og ikke har noget at gøre med ondsindet adfærd.

Hvis du har prøvet online-dating før, har du helt sikkert bemærket, at graden af ​​falske profiler har været et enormt problem for denne form for platforme, selvom Be2 er selvsikre nok til at hævde, at de har formået at holde det på det lavest mulige punkt. Hvis du spørger mig, er det alene en vigtig årsag til, at du skal lade tvivlen komme dem til gode og prøve Be2 i dag!

Villig til at tage det et skridt videre? Lad os se på, hvad Be2 har at tilbyde sine Premium-medlemmer

Lad mig slå dette helt fast. Be2 tilbyder en 100% gratis registrering for alle brugere og leverer alle de nævnte funktioner til dem. Hvis du finder ud af at dette ikke var hvad du ledte efter, kan du forlade siden uden at have brugt en eneste krone! Men hvis du føler, at du ikke kan få nok, tilbyder Be2 muligheden for et betalt medlemskab af en varighed som du selv vælger. Det er klart, at et betalt medlemskab leveres med en masse ekstra funktioner, eksklusivt for premium-brugere. Hvad er disse?

 • 1. Ubegrænset privat besked med alle medlemmer
 • 2. Låsning af fulde fotogallerier af andre profiler
 • 3. Se, hvem der har besøgt dine profiler i det sidste døgn
 • 4. Billedafstemning og tilfældig matching

Se nærmere på de betalte pakker, der tilbydes af Be2, og vælg, hvad der bedst passer til dine behov. Som du sandsynligvis allerede har gættet, jo længere et abonnement, desto større er rabatten på den månedlige sats.

Åh, og før jeg glemmer det! Der har været rapporter fra tidligere brugere om, at de havde svært ved at gennemføre betalingerne, der var nødvendige for abonnementerne. Det skal du ikke bekymre dig om! Og selvom du finder det vanskeligt, er der et stort supportteam bag Be2, tilgængeligt 24/7 som er klar til at løse eventuelle problemer, der måtte opstå!

Endelig Dom

Hvis du var på udkig efter at blive en del af et online-datingfællesskab, der består af fordomsfri singler i alle aldre og baggrunde, der søger efter kærlighed i et sjovt og sikkert miljø, skal Be2 ligge højt på din liste over potentielle valg!

 • Nem og 100% gratis registreringsproces
 • Personlighedstest for alle nye medlemmer
 • En sofistikeret match-algoritme baseret på kompatibilitet
 • En af de laveste rater af falske profiler i branchen

Din perfekte match er derude og venter på at blive opdaget. Klik på knappen Gratis Registrering og lad din romantiske rejse begynde!